Hardenberg Almelo Webshop
Kampeer & Outdoor Reiling

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen over de nieuwste aanbiedingen en het laatste nieuws?
Schrijf je in!

Folder 2017

techniek-banner-schotelstv

Schotels & Televisie

Gaat u vaak op vakantie met de caravan of camper maar wilt u nooit meer die spannende voetbalwedstijd of favoriete serie missen? Kampeer & Outdoor Reiling heeft diverse oplossingen om te zorgen dat u televisie kunt kijken op de camping.

Zenders ontvangen op de campingKPN Digitenne (Alleen in Nederland)
Met Digitenne van KPN kijk je in een handomdraai draadloos televisie in digitale kwaliteit. U heeft geen schotel nodig, want het signaal wordt door een compacte antenne opgevangen en de digitale receiver zorgt voor beeld in hoge kwaliteit.
Zonder abonnement kunt u al Nederland 1, 2, 3 en de regionale omroepen ontvangen. Met een abonnement van €12,50 per maand breidt u het aantal zenders uit tot 28 (meest populaire zenders)! U kunt tot drie televisies op één abonnement aansluiten: Ideaal als u ook graag tv op uw slaapkamer wil kijken.
KPN Digitenne werkt alleen in Nederland.

Canal Digitaal (Heel Europa)
Wilt u meer zenders, in HD-kwaliteit? Dan komt u terecht bij Canal Digitaal. Met een schotel ontvangt u al meer dan 200 vrije internationale zenders. Wilt u daarnaast ook Nederland 1, 2, 3 en de Vlaams-Nederlandse zender BVN ontvangen? Dan activeert u uw smartcard voor éénmalig €30,-. Als dat niet genoeg is, heeft u keuze uit een wereld aan extra zenderpakketten: Bijvoorbeeld het recreatie-pakket voor €60,- per jaar of het Fox Sports Eredivisie-pakket voor €14,95 per maand.
Canal Digitaal werkt in heel Europa!

Benodigde apparatuurSchotels
Om satelliet TV te kunnen ontvangen, heeft u een schotel nodig die u op de juiste satelliet moet richten. Er zijn verschillende systemen verkrijgbaar: Dakschotels of losse schotels, volautomatisch of handbediend.
Het meest luxe is de volautomatische dakschotel. U zet hem aan en vervolgens stelt de schotel zichzelf af op de juiste satelliet! Met een handbediende schotel moet u de schotel zelf op de satelliet richten. Behalve modellen die op het dak van uw caravan of camper gemonteerd kunnen worden, zijn er ook losse schotels die u op een statief kunt plaatsen.

Receivers & Televisies
Tv-signaal is natuurlijk leuk, maar dat moet nog wel omgezet worden in beeld! Kampeer & Outdoor Reiling biedt u keuze uit verschillende receivers voor SD- of HD-kwaliteit. Daarnaast hebben wij TVs van o.a. Salora en MT-Logic in verschillende compacte formaten, ideaal voor in de caravan of camper, met extra functies zoals ingebouwde DVD-spelers en USB aansluitingen. Zo kunt u uw eigen films eenvoudig bekijken!


  • schotels-tv-1.jpg
  • schotels-tv-2.jpg