Hardenberg Almelo Webshop
Kampeer & Outdoor Reiling

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen over de nieuwste aanbiedingen en het laatste nieuws?
Schrijf je in!

Folder 2017

Kampeermeubels

Kampeer & Outdoor Reiling heeft een breed assortiment kampeermeubels. U vindt in onze kampeerwinkels werkelijk alle benodigdheden voor een geslaagde vakantie.

Wij hebben een ruime keus kampeerstoelen, campingtafels, stretchers en tafels. Onze kampeermeubels zijn buitengewoon geschikt voor gebruik op de camping. Ze zijn lichtgewicht, robuust en compact op te vouwen. Zowel de backpacker als caravanliefhebber slaagt in onze winkels of webshop.

sitebutton-Kampeermeubels

Campingtafels

Kampeermeubels-CampingtafelsIn onze vestigingen vindt u meer dan veertig soorten tafels van de bekende merken als Sieger, Dukdalf en Crespo! U heeft een ruime keus in materialen zoals aluminium, kunststof en hout, of een combinatie daarvan. Alle tafels zijn compact in te klappen of op te vouwen, zodat ze prima mee kunnen op vakantie!

Lees meer...

Campingstoelen

Kampeermeubels-CampingstoelenHeerlijk ontspannen op de camping of het strand. Dat doet u natuurlijk in een campingstoel van Kampeer & Outdoor Reiling. Wij hebben een breed assortiment kampeerstoelen van alle bekende merken zoals Crespo, Westfield en Campart.

Lees meer...

Campingkasten

Kampeermeubels-CampingkastenRuimtegebrek tijdens uw vakantie? Een compacte campingkast biedt uitkomst. Kampeer & Outdoor Reiling heeft een ruim assortiment opvouwbare kasten voor op de camping. Bovendien hebben wij ook verschillende campingkeukens: Ideaal in combinatie met uw gasstel! U vindt onder meer de merken Campart, Defa en Eurotrail.

Lees meer...