Hardenberg Almelo Webshop
Kampeer & Outdoor Reiling

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen over de nieuwste aanbiedingen en het laatste nieuws?
Schrijf je in!

Folder 2017

banner-kleding-almelo1

Kleding

In onze kampeerwinkel vindt u een uitgebreide collectie op het gebied van kleding. Bij activiteiten in de buitenlucht is het belangrijk dat u gebruik maakt van kleding die is afgestemd op de weersomstandigheden en het type activiteit.

Outdoorkleding onderscheidt zich op belangrijke aspecten van alledaagse kleding. Outdoorkleding heeft technische eigenschappen zoals het bestendig zijn tegen water en wind. Bovendien draagt het ademende materiaal bij aan een optimaal thermisch comfort. Tegenwoordig word steeds meer stretch materiaal in deze kleding verwerkt, wat de beweging tijdens een activiteit bevordert.

De afgelopen jaren heeft Kampeer & Outdoor Reiling de afdeling outdoorkleding uitgebreid. De merken CraghoppersColumbia en Dare2b zijn aan het assortiment toegevoegd. 

Kampeer & Outdoor Reiling verkoopt onder meer afritsbroeken, fleecevesten en softshell jassen. Bovendien kunt u het gehele jaar bij ons terecht voor technische kleding, badmode en hoofddeksels.

 Herenkleding

Ook de actieve heren kunnen op onze kledingafdeling hun slag slaan. Wij bieden outdoorkleding voor uiteenlopende buitensportactiviteiten. Hierbij combineren wij functionaliteit met een trendy look. U hebt een ruime keuze uit outdoorkleding met uiteenlopende eigenschappen.

In ons assortiment vindt u onder andere Craghoppers kleding. Craghoppers Nosilife is een unieke kledinglijn met insectwerende kleding. Beten afkomstig van muskieten, teken en andere insecten worden tot 90% van de gevallen voorkomen. Bovendien is een deel van de kleding voorzien van SolarShield. Met de 50+ UV protectie wordt 97% van de schadelijke UV-straling geblokkeerd.
 

logo man almelo1

 Dameskleding

Outdoorkleding moet vooral functioneel zijn, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van het uiterlijk. De kledingafdeling van Kampeer & Outdoor Reiling bewijst dat functionaliteit en een trendy look prima samen gaan.

Buff is een vrij nieuwe merk in ons assortiment. Buff headwear is een veelzijdige hoofdband die tegen meerdere factoren bescherming biedt. De Buff is 95% UV-werend en biedt daarnaast een uitweg tegen hitte wanneer de band iets wordt natgemaakt. Op eindeloos veel manieren te gebruiken, als haarband, hoofdband of zelfs als armband. De buff is te verkrijgen in veel kleuren met verschillende opzetten.

logo vrouw almelo1

 Kinderkleding

Bij Kampeer & Outdoor Reiling vindt u ook kinderkleding. Dezelfde technische eigenschappen komen hier weer aan het licht. Waterdicht, winddicht en een optimale isolatie. Een goede uitkomst voor bijvoorbeeld het buitenspelen met grimmig weer.

Onder andere Regatta biedt stoere kinderkleding aan met vrolijke jassen en leuke broeken waarbij de technische specificaties niet vergeten worden. Geschikt voor verschillende lengtes, zowel voor jongens als meisjes.
 

logo kids

 Vakkundig advies voor de juiste keuze

Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Het komt immers ten goede dat uw kledingkeuze aansluit bij de activiteit


  • akleding.jpg
  • akleding1.JPG
  • kleding-1.jpg
  • kleding-2.jpg
  • kleding-3.JPG