Hardenberg Almelo Webshop
Kampeer & Outdoor Reiling

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen over de nieuwste aanbiedingen en het laatste nieuws?
Schrijf je in!

Folder 2017

banner-outdooruitrusting1

Outdoor uitrusting

Onze kampeerwinkel beschikt over een uitgebreide outdoor afdeling. Grote merken als Buck, Nomad, Leatherman, Victorinox, Wenger, Active Leisure, Gelert, Coghlans, Opinel, Recta, Maglite, Care Plus, TravelSafe, Enders en The North Face vindt u hier terug.

Handige outdoor accessoiresIn de natuur ben je vaak helemaal op jezelf aangewezen. Met hulp van outdoor artikelen zoals multi-tools, zakmessen, zaklampen en kompassen kunt u er echter op vertrouwen dat u de weg weet te vinden. Dat, en nog veel meer accessoires op outdoor gebied zijn verkrijgbaar bij Kampeer & Outdoor Reiling.

Zonder de luxe van een fornuis is het vaak behelpen om warm eten op tafel te zetten. Het kookgerei speciaal voor buiten gebruik is compact op te bergen en mee te nemen, en prima geschikt om in de wildernis mee te koken.

Alles voor uw reisapotheekGa goed voorbereid op reis met medische zorginstrumenten van TravelSafe en Care Plus. De producten voor uw reisapotheek variëren van het insectwerende Deet tot EHBO-sets en zijn onmisbaar in de outdoor uitrusting.

Op onze outdoor afdeling doet u wellicht nog meer ideeën op voor uw buitenactiviteit, hiking- of backpackavontuur!


  • uitrusting-1.jpg
  • uitrusting-2.jpg
  • uitrusting-3.jpg
  • uitrusting-4.JPG