Hardenberg Almelo Webshop
Kampeer & Outdoor Reiling

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen over de nieuwste aanbiedingen en het laatste nieuws?
Schrijf je in!

Folder 2017

voortentenluifels-banner-voortenten

Voortenten

Opzoek naar een nieuwe of tweedehands voortent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kampeer & Outdoor Reiling is dealer van alle belangrijke voortentmerken.

OmloopmaatOm u goed te kunnen adviseren bij de aankoop van een voortent hebben we de omloopmaat van uw caravan nodig. U kunt de omloopmaat opzoeken in de database van voortentfabrikant Isabella, door het merk en bouwjaar van uw caravan in te voeren.

U kunt de omloopmaat ook zelf opmeten. Ga dan als volgt te werk:

omloop normaalomloop aeroLinker afbeelding (normale methode):
Meet vanaf de grond (A), door de caravanrail, weer naar de grond (B).
Rechter afbeelding (aerodynamische caravans): Meet vanaf de grond (A), door de caravanrail, dan op een hoogte van 195cm recht naar de grond (B).

Voortent die aansluit bij uw kampeerwensenNaast de omloopmaat is het ook belangrijk om te weten wat u met de voortent wilt gaat doen. De seizoenskampeerder stelt andere eisen aan een voortent dan iemand die drie weken per jaar kampeert. Er zijn veel verschillende types om aan de wensen tegemoet te komen. Het verschil zit vooral in het materiaal waarvan het dak en de wanden zijn gemaakt. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor een voortentframe.

Wij zijn dealer van de volgende merken:
Klik op één van de bovenstaande merken om de folders in te zien.

Doréma SterdealerAl  vele jaren zijn wij expert op het gebied van Doréma voortenten. Sinds 2012 zijn wij zelfs Doréma Sterdealer. Dit houdt in dat u een groot deel van de Doréma-collectie kunt bewonderen in onze showroom. Doréma is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van voortenten en luifels. In eigen beheer produceert het merk voortenten voor alle gangbare caravanmodellen. Doréma heeft een tent voor bijna elke kampeerder. Van voordelige voortent tot een luxe seizoenstent.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het bestellen van accessoires, zoals een uitbouw, voortentluifel of gordijnset. Het is hiervoor belangrijk om zoveel mogelijk gegevens over uw tent te verzamelen. In de meeste Doréma tenten zit rechts (aan de tentrailzijde) een wit label met informatie over uw tent. 

In onze showroom kunt u de volgende Doréma-modellen bewonderen:

  • Doréma President 280
  • Doréma Ibiza 
  • Doréma Multi Nova Excellent
  • Starcamp Olympic (uit de fabriek van Doréma)


Tweedehands voortenten
In onze magazijnen liggen prachtige tweedehands tenten. Van splinternieuwe overjarige modellen tot tenten die meegeweest zijn in de verhuur. Heeft u interesse in een tweedehands voortent? Kijk dan eens bij onze opruiming van voortenten!

Niets gevonden? In ons magazijn liggen nog meer tweedehands voortenten. Neem eens contact met ons op, dan gaan wij kijken wat het aanbod is in uw maat.  Door de verschillende maatvoeringen van diverse merken is het belangrijk om de omloopmaat van uw caravan exact in centimeters te weten.