Hardenberg Almelo Webshop
Kampeer & Outdoor Reiling

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen over de nieuwste aanbiedingen en het laatste nieuws?
Schrijf je in!

Folder 2017

voortentenluifels-banner-luifels

Voortentluifels

Al meer dan tien jaar heeft Kampeer & Outdoor Reiling een eigen collectie voortentluifels. Wij vonden dat het aanbod voortentluifels op sommige vlakken niet aansloot bij de wensen van de moderne kampeerder. Onze luifels worden speciaal ontwikkeld en gefabriceerd door Reda Zeilmakerij. Deze collectie universele voortentluifels zijn verkrijgbaar in 2 en 2,40 diep. Deze voortentluifels worden á la minute voor u op maat gemaakt, zodat u altijd een perfect passende luifel koopt.

ModellenOnze voortentluifels zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen:
 • Eenvoudig: Dit is de ideale luifel voor de kampeerder die alleen een dakdoek voor de voortent wil. Optioneel zijn er wel zijn er zijwanden verkrijgbaar, maar deze worden met clips bevestigd. Hierdoor krijgt u geen water- en winddichte verbinding. 
  Optioneel: Zijwand met clips
 • 3x Pees: Een 2,40 meter diepe voortentluifel van Ten Cate All Season tentdoek. Optioneel zijn er voor deze luifel zijwanden verkrijgbaar. Deze worden bevestigd met een koppelprofiel en zijn verkrijgbaar in blauw en grijs. Een zijwand is aan beide kanten te gebruiken.
  Optioneel: Zijwand met pees, Stormbandset  
 • Genova: De Genova is de meest luxe voortentluifel die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze voortentluifel kan op bijna iedere voortent worden bevestigd en is gemaakt van kwalitatief hoogstaand Ten Cate All Season Tentdoek. De luifel wordt geleverd inclusief twee uitritsbare zijwanden. De Genova is uniek door de schuine flap aan de zijwand. Hierdoor is de petluifel gegarandeerd afgesloten. Om het opzetgemak te bevorderen is deze voortentluifel voorzien van buistunnels.
  Optioneel: Stormbandset

Opmeten maat voortentluifel
Wij maken de voortentluifel binnen 15 minuten speciaal voor u op maat (u kunt hem hierna direct meenemen). Hiervoor hebben wij de volgende maten nodig.

luifelmaat

Het kan zijn dat er verschil zit tussen de AB en BC maat, dus meet altijd beide zijdes. Is het verschil erg groot (meer dan 1 cm)? Dan komt dit meestal door het verkeerd opzetten van de voortent. Probeer dan het volgende om de tent nogmaals op te spannen:
 1. Laat de twee buitenste staanders een stuk naar beneden zakken.
 2. Trek de voorste liggers -dus de stang tussen A en B en de stang tussen B en C- zo ver mogelijk uit elkaar.
 3. Duw de staanders weer omhoog.
Wanneer u nu opnieuw meet en het verschil is nog steeds even groot, dan ligt de oorzaak van het verschil waarschijnlijk in de voortent. Omdat de voortentluifels door ons ter plekke op maat worden gemaakt, kunnen wij rekening houden met de afwijking en is dit verschil verder geen probleem.